Особливості правильного використання лубрикантів

Здавалося б, що все і так зрозуміло, але все ж часто виникають питання у користувачів з цього приводу: «А як правильно використовувати змазку?».

Незважаючи на простоту використання лубриканта під час сексу, є кілька нюансів на які слід звернути увагу. А так як секс буває різним, то й змазки до кожного виду різні (вагінальні, анальні, оральні).

Головне правило перед застосуванням — перевірити чи немає у вас алергії на цей лубрикант, особливо якщо ви схильні до алергій. Для цього потрібно нанести невелику кількість змазки на чутливу зону (на зап'ясті, наприклад), почекати 15 хв, якщо реакції немає, значить сміливо можна використовувати.

 

Особливості використання вагінальної змазки

Вагінальна змазка призначена для того, щоб забезпечити комфорт і максимальну зволоженість під час вагінального сексу.

Перше, що потрібно пам'ятати, що будь-який лубрикант потрібно використовувати безпосередньо перед проникненням.

Так як всі вагінальні змазки мають різну основу (водну, силіконову, комбіновану), то в першу чергу потрібно звернути увагу на їх густоту.

Якщо це гель-змазка, то вона досить густа. А це означає, що вам потрібно нанести невелику кількість безпосередньо на статевий член (на головку, розмазати по стовбуру) і насолоджуватися приємним процесом.

Якщо ж лубрикант рідкий, то краще налити невелику кількість на руку і змастити член і вульву.

У міру того, як змазка вбирається її потроху потрібно додавати, не доводячи до сухого дискомфорту і мікротріщин.

 

Ще один важливий момент: якщо вагінальна змазка з будь-яким ефектом, то тут потрібно бути трохи більш терплячим і уважним. Наносьте змазку з ефектом розігріву або охолодження потроху і не поспішайте додавати, відчувайте! Краще пізніше додати, ніж зіпсувати собі задоволення. Особливо, якщо ви маєте підвищену чутливість.

Якщо ви вперше використовуєте лубрикант зі збудливим ефектом, то пам'ятайте, що його потрібно нанести на вульву і помасажувати, щоб маса вбралася.

Крім того, варто звернути увагу на те, де ви будете використовувати змазку і на якій основі. Адже якщо це лубрикант на водній основі, то він не залишить ніяких слідів на одязі, постільній білизні. А якщо, наприклад, на масляній основі, то краще про це подумати заздалегідь, щоб потім не розчаровуватися від помічених жирних плям.

Шкоди від якісної змазки не буде, але все ж потім краще прийняти душ і змити будь-який лубрикант.

 

Як правильно використовувати анальну змазку

Анальна змазка — це паличка-виручалочка для тих, хто любить анальне проникнення.

Головною особливістю використання анального лубриканта є те, що його потрібно рясно наносити на сам анус, на зону навколо, а також на статевий член, щоб змазка була і всередині. У анусі не виробляється взагалі природної змазки, тому дуже важливо рясне змазування щоб уникнути неприємних відчуттів і мікротравм.

Під час анального сексу кількість лубриканта має значення. Але, знову ж таки, якщо змазка з будь-яким ефектом потрібно бути акуратнішим.

 

Особливості використання орального лубриканта

Оральна змазка призначена для того, щоб ваші оральні ігри були ще більш приємнішими, ніжнішими, ароматнішими і смачнішими. Вона забезпечує достатню вологу для максимального комфорту під час кунілінгусу або мінету.

Оральні змазки всі їстівні та безпечні, але це не означає, що їх потрібно намазувати на хліб і їсти. Невелику кількість можна нанести безпосередньо на статеві органи або налити в руку і розмазати.

В основному в їх складі немає цукру, вони не викликають неприємної липкості, дуже ароматні і смачні.

Після орального задоволення просто змити водою.

В каталозі онлайн інтим магазину «КрейзіЛав» ви знайдете якісні та різноманітні змазки!