Ерогенні зони у дівчат картинка

Думаю, всі знають, що таке ерогенні зони на тілі. Але, все ж, якщо хтось не знає, скажу, що: ерогенні зони — це ділянки шкіри або слизової на тілі жінки, при стимуляції яких виникає сексуальне збудження і/або оргазм.

 

Є, можна так сказати, «офіційні» ерогенні зони і «неофіційні». Офіційні — це ті, про які всі знають і використовують: клітор, статеві губи, груди (соски, ареоли), піхва, губи, шия, вуха. А ось неофіційні жіночі ерогенні зони — це ті, про які багато хто забуває, не бере до уваги. І з цієї причини багато жінок роками не можуть отримати справжнє сексуальне задоволення, і тим більше, не можуть отримати оргазм.

 

Для того, щоб дівчина таки змогла насолодитися станом екстазу і оргазму, потрібно приділити час, не менше 30 хвилин, на стимуляцію її основних і неосновних збуджуючих зон.

 

І сьогодні ми розберемо приховані, даремно обділені увагою, неофіційні зони.

 

Насправді, практично все тіло жінки є ерогенною зоною, починаючи з голови і закінчуючи пальчиками ніг. Кожна жінка може отримати задоволення від стимуляції тієї чи іншої зони, якщо це практикувати і «розбудити» її.

 

Познайомимося ближче з можливими «таємними» зонами насолоди у дівчат

 

1. Голова (мозок)

 

Всі знають, що жінки люблять вухами. Дорогі чоловіки, не обходьте стороною цю головну ерогенну зону, так як саме в голові відбувається розслаблення, збудження, насолода і пік задоволення.

 

Від тих слів, які ви шепочете своїй коханій, на пряму залежить рівень жіночого збудження. І це не припущення, не психологія, хоча і вона має місце бути, а це науково обґрунтований фізіологічний факт. Аромати і атмосфера для жінки також мають величезне значення.

 

Почніть підготовку до вечірнього шикарного сексу вдень, з хвилюючих повідомлень, далі романтична обстановка, улюблені аромати (духи, пахощі).

 

2. Задня сторона шиї

Про цю зоні мало хто знає, але вона дуже ефективна.

 

Ще в Стародавній Японії ця частина жіночого тіла вважалася ерогенною зоною. Жінки ніколи не оголювали її на людях, а тільки для коханого чоловіка.

 

Стимулювати дану зону потрібно дуже повільно кінчиками своїх пальчиків, але так, щоб не було лоскотно, в напрямку знизу-вгору. Рухи і силу дотиків можна визначити лише досвідченим шляхом, вивчаючи реакцію своєї партнерки. Експериментуйте!

 

3. Плечі

Цілуючи, пестячи шию, не забувайте про плечі. Особливо це буде збуджувати, якщо дівчина ще одягнена, а ви, оголивши одне плече пройдетеся легко кінчиками пальців уздовж, прокладете вологу доріжку поцілунками ..., а потім теж саме зробите з іншим плечем. Ох, дівчина вже розігріється.

 

4. Спина

Так, спинка призначена не тільки для масажу. Хоча, почати, звичайно, можна і з масажу, а потім, коли дівчина розслаблена застосувати ніжні збуджуючі ласки пальчиками, губками, собою, врешті-решт. :-) Пройдіться вздовж хребта, потім обійдіть всю спинку, звертаючи увагу на реакцію і визначаючи найбільш чутливі точки.

 

5. Крижі («крестець»)

Дана зона має масу нервових закінчень, хоча у більшості жінок вона спить. І щоб її розбудити, доведеться провести сеансів 5–6 з перервою в 2–3 дні. Сеанс дуже інтенсивного масування долоньками, круговими рухами, триває близько 1–2 хвилини. І після кількох таких сеансів розігріву, нервові закінчення почнуть прокидатися.

 

6. Сідниці

Ох вже ця попочка: то вона любить ляски, то ніжні погладжування, то поцілунки, то сильні стиснення — прекрасне поле для досліджень.

 

7. Животик

Чуттєві, ніжні погладжування, поцілунки і ласки язичком вже точно принесуть задоволення.

 

8. Ніжки

Внутрішня сторона стегна, коліна спереду і ззаду, стопи і пальчики — це теж ерогенні зони. Пестьте, цілуйте, досліджуйте.

 

9. Ручки

Внутрішня сторона ліктя, зап'ястя — тут зосереджені нервові закінчення, які чекають своїх ласк. Цілуйте їх, ніжно покусуйте, погладжуйте — даруєте приємні відчуття і ваша дівчина точно буде вам вдячна!

 

10. Простір між пальчиками (між фалангами, що примикають до долоні)

Дуже-дуже повільно ведіть уздовж, подушечками вказівного або середнього пальчика. І з часом ви здивуєтеся реакції вашої пасії.

 

11. Промежина (зона між входом в піхву і анусом)

У цьому місці зосереджений вихід маси нервових закінчень, як і на задній стороні шиї і крижах.

 

Стимулювати промежину можна подушечками пальців круговими або поздовжніми рухами, оральними ласками. Звичайно нігті і пальці повинні бути доглянутими, щоб не доставити дискомфорт своїй дівчинці. І обов'язково використовуйте змазку.

 

І найголовніше — не чекайте миттєвого оргазму від того, що погладили або поцілували якусь ерогенну зону. Пробуйте, вивчайте і не один раз.

 

Ми всі повинні розуміти, що в залежності від обставин (цикл, настрій, стрес, втома) чутливість зон змінюється, і самі зони змінюються з віком. Можливо сьогодні невдалий момент і ерогенна зона не спрацювала, а завтра вона дасть таку реакцію, від якої ви самі будете в шоці.

 

Грайте, використовуйте різні зони — йдіть і повертайтеся до них, в процесі попередніх пестощів, і поступово насолода буде прокидатися, наростати і радувати вас обох.

 

Вивчення один одного однозначно захоплююче заняття, яке принесе не тільки користь від пізнання себе і партнера, нових відкриттів, але ще і неймовірне задоволення!

 

Переходьте в наш каталог інтимних товарів і обирайте, чим хочете порадувати свою кохану!