Фото секс-свята

Всі ми знаємо, пам'ятаємо і відзначаємо у себе на календарі багато різноманітних свят і подій, але є ті, про існування яких багато хто навіть не здогадуються. А саме, це свята в любовній сфері. Звичайно, це неофіційні свята. Але ж ніхто не заважає нам відзначити цей день червоним і з задоволенням, цікаво і незвично провести його.

 

Отже, ось список незвичайних свят сексу, ніжності, романтики і кохання:

  • 21 січня (і 4 грудня) — міжнародний день обіймів. Традицією даного свята є обійми не тільки рідних і близьких, а й зовсім незнайомих людей. Так що, якщо 21 січня або 4 грудня, вас хтось обійме на вулиці, не поспішайте битися — це всього лише данина традиціям.

Спочатку день обіймів в січні був заведений в США в 1986 р, але потім поширився на весь світ. А грудневе свято було засновано студентами в 70-х роках ХХ століття.

Обійми допомагають обмінюватися теплом душ, піднімати настрій, підвищувати імунітет і рівень радості. Ну а в любовній сфері з обнімашек все тільки починається. Так що, обіймайтеся на здоров'я!

 

Фото презервативу

  • 13 лютого — міжнародний день презерватива. Це свято було затверджене в 2007 році і має на меті просвітити людей про найбільш безпечний метод контрацепції, який запобігає небажаній вагітності і захищає від інфекцій, що передаються статевим шляхом.

Відзначайте всі ці події сексуально активне, але безпечно!

 

  • 14 лютого — міжнародний день закоханих (День святого Валентина). Це не тільки день взаємної любові, а й романтики і звичайно сексуальних ігор. Це свято існує вже більше 16 століть і, як ми всі знаємо, полюбився багатьом і не тільки закоханим, адже цей день добра нагода проявити свою симпатію. Ну а для закоханих це і зовсім велика подія, яка починається з поцілунків, подарунків і закінчується романтикою і жарким ввечері.

 

  • 14 березня — міжнародний день мінета, а також стейка. Почали відзначати це свято чоловічого задоволення в Америці. Чому мінет і стейк? Та тому, що чоловікові для задоволення потрібен секс і смачно поїсти! Крім того, дане інтимне свято, чудова нагода зробити перший крок до цього виду сексу, якщо ви соромитеся.

 

  • 14 квітня — міжнародний день торта і кунілінгуса. Це свято з'явилося в противагу 14 березня. Якщо є свято чоловічого задоволення, то чому б не створити святкування жіночого задоволення? Відповідно жінки, крім задоволення люблять солоденьке. Тому, чоловіки, ви просто зобов'язані нагодувати свою улюблену солодким і подарувати незабутні оральні ласки.

 

  • 18 квітня — міжнародний день анального задоволення (сексу). Цей день виник випадково в 2014 році, завдяки коміку з Австралії, який під час свого виступу в жартома запропонував створити таке свято. Але, незважаючи на жартівливий момент свято прижилося.

А відсвяткувати цей день, тим хто любить нестандартний підхід, допоможуть анальні намиста, ланцюжки, корки, ну і звичайно ж ваш улюблений партнер.

 

  • 7 травня — міжнародний день мастурбації. Так-так і така подія існує! Ви можете відсвяткувати його в гордій самоті або можете урізноманітнити сексуальні ігри з партнером. Ну і, звичайно, мастурбація — це відмінний спосіб підтримати своє здоров'я і рівень задоволення одиноким людям.

 

  • 25 травня — національний день сексу в США. Мабуть Америці мало було міжнародного дня сексу (30 листопада) і вони вирішили ще один день приписати. Але, адже всім тільки краще — це ще один привід вимагати додаткового виконання подружнього обов'язку у пар, які втомилися. Ну а для всіх інших — це час для нових експериментів і відчуттів.

 

  • 2 червня — міжнародний день працівників в сексуальній сфері або день повій. Відзначати чи ні — вирішувати вам, але ж це чудова можливість розкріпачитися і пограти в еротичні ігри в такій цікавій ролі. Здивуйте своїх коханих.

 

  • 6 липня — міжнародний день поцілунків (за деякими даними 30 січня). Поцілунок — це невід'ємна частина життя кожної людини, а також романтичного настрою і звичайно сексуальних утіх. При чому цей процес дуже корисний для здоров'я: допомагає зменшити біль, зменшити вплив стресу, знижує артеріальний тиск і навіть допомагає худнути, так як під час поцілунку досить активно спалюються калорії.

Вважається, що це свято було заведено в Великобританії в кінці XIX століття. І хоча він не офіційний, але святкується в понад 60-ти країнах світу.

Обов'язково виділіть цю подію в календарі і поздоровляйте своїх улюблених особливими поцілунками, отримуючи неймовірну насолоду і єднання.

 

  • 24 липня — Міжнародний день БДСМ (World BDSM Day). Використовуйте у цей день спеціальні набори та атрибути для БДСМ направлення.

 

  • 3 серпня — єврейське свято пропозиції руки і серця. Хоч свято і єврейський, зате це хороший шанс для тих, хто давно хоче зробити пропозицію, але не наважується.

 

  • 8 серпня — міжнародний день жіночого оргазму. Виник це свято завдяки бразильському чиновнику, який оголосив цей день святковим в якості компенсації своїй дружині за постільні борги. Відзначайте цей день яскраво, цікаво, а головне оргазмічним!

 

  • 4 вересня — міжнародний день сексуального здоров'я. Відзначатися це свято стало відносно недавно, з 2010 року. А створений був для того, щоб звернути увагу громадськості на важливість стежити за своїм сексуальним здоров'ям. Якщо у вас з цим все в порядку — святкуйте активно, але головне безпечно і безболісно. Ну а якщо є проблеми, це привід відвідати лікаря.

 

  • 6 вересня — день взаємних оральних ласк. Напевно, це свято — данина сексуальної позиції «69». Чи не пробували? Ось вам і привід зробити це і зрозуміти підходить вона вам чи ні. У будь-якому випадку новий досвід і відчуття буду цікавими.

 

  • 23 вересня — день бісексуальності або день гордості бісексуалів. Почали відзначати це свято в США (1999 р), а в подальшому його стали святкувати і в інших країнах. Наприклад, канадці відзначають цей день званими вечерями, танцями і, звичайно, сексом. Австралійці потроюють бал-маскаради.

 

  • 26 вересня — міжнародний день контрацепції. У цю добу проводиться пропаганда різних видів контрацепції, щоб уникнути небажаної вагітності. Гасло цього дня — «кожна вагітність повинна бути бажаною»! Святкується з 2007 року.

Займайтеся сексом багато, часто, з задоволенням, бажано зі своїм партнером і без сумних, для вас, наслідків. Нехай у вас вагітність буде тільки бажаною!

 

  • 21 жовтня — міжнародний день фістингу (International Fisting Day). Неофіційне свято присвячене сексуальному акту, при якому рука вводиться в чуже тіло вище за великий палець. Цей день був створений у 2011 році зірками Джіз Лі та Кортні Траубл, які думали, що ця подія допоможе боротися із цензурою фістингу у фільмах для дорослих. Цей день можна відсвяткувати, поекспериментувавши з фістингом наодинці або з партнером. 

Використовуйте спеціальні іграшки для фістингу та лубриканти на нашому сайті.

 

Картинка Секс-свято в ліжку

  • 30 листопада — міжнародний день сексу. Святкується також відносно недавно з 2007 року. Місцем проведення було вирішено визначити Амстердам. Там в цей час проводяться різні заходи, які націлені на пропаганду безпечного сексу, розвитку сексуальності.

Також в цей день сексологи, секс-блогери у яких є онлайн курси роблять шикарні розпродажі. Якщо хочете навчитися чомусь новому або розширити свої вміння, стежте за своїми улюбленими секс професіоналами і буде вам щастя!

Говорити, як відзначити цей день буде зайвим, думаю кожен сам здогадається. Але, краще кілька разів за добу відсвяткувати.

До речі, секс дуже корисний для здоров'я, стрункості, молодості і тривалості життя! Так що не бійтеся переборщити. ;)