Всі вже знають, що інтимний лубрикант грає дуже важливу роль у комфортному і приємному сексуальному житті обох партнерів.

Давайте сьогодні розберемося які ж існують лубриканти.

На сайті crazylove.com.ua ви зможете знайти лубриканти на будь-який смак, аромат і гаманець. Для вашої зручності вся ця різноманітність розділена на категорії.

 

Інтимні лубриканти по застосуванню

  1. Вагінальні. Цей вид лубриканта максимально схожий з природною жіночою змазкою. Він допомагає дівчатам підтримувати необхідну вологість, а також зберегти красу і здоров'я своєї ніжної інтимної шкіри і слизової. Завдяки цій змазці ковзання під час сексу дуже м'яке і приємне. Склад вагінальної змазки максимально безпечний для жіночої мікрофлори та слизової.

Вагінальні лубриканти бувають ароматизовані, без запаху, якщо він вас дратує, а також з ефектом розігрівання або охолодження.

  1. Анальні змазки. Даний вид лубриканта призначений для комфортного і безболісного анального проникнення. Потрібно врахувати той факт, що в анальному отворі взагалі не виробляється природна змазка, тому, якщо вам цікавий даний вид інтиму і ви його практикуєте, то цей лубрикант 100% вам потрібен. Змазка для анальних розваг не тільки вбереже вас від дискомфортних відчуттів, а й захистить слизову від мікротравм.

Цей вид лубриканта довго не вбирається, так як є більш щільним. Буває з охолоджуючим, зігріваючим, розслаблюючим ефектами.

  1. Оральні змазки. О, це дуже смачні, ароматні лубриканти, призначені для неймовірних оральних ласк (мінета і кунілінгуса). Ці змазки їстівні, мають безліч ароматів, смаків і сприяють виділенню слини. Вони допомагають зробити оральні ласки комфортними, смачними, цікавими, а також запобігають натиранню губ і шкіри обличчя.
  2. Змазки для секс іграшок. Такий лубрикант просто необхідний, якщо ви використовуєте інтимні іграшки або задумалися про їхню покупку. Адже, яким би не був ніжним матеріал виробу, волога потрібна для максимального комфорту і відчуттів.

Лубрикант для інтим іграшок не тільки забезпечує комфорт і легке ковзання під час масажу або мастурбації, але ще і захищає виріб від швидкого зношування. А це означає, що ваші секс девайси будуть довше вас радувати. Цей вид лубрикантів також буває зігріваючим, охолоджуючим або без ефекту.

 

За типом основи

Крім видів за застосуванням змазки також поділяються за своєю основою. У нашому онлайн інтим магазині «КрейзіЛав» ви знайдете такі інтимні лубриканти:

  1. На водній основі: це максимально універсальні і найбільш популярні мастила, які підійдуть для всіх і всього. Вони легко змиваються, не залишають плям, не викликають алергію і роздратування, зволожують, а також не руйнують силіконові іграшки і презервативи. Завдяки легкій структурі найбільш схожі на природну жіночу змазку.
  2. На силіконовій основі: це мастила з безпечного силікону, який забезпечує тривале ковзання під час сексуальних ігор. Перевага такого лубриканта, що його можна використовувати і в воді. Даний вид інтимного зволоження найбільш підходить для анального проникнення. Увага! Не можна використовувати з силіконовими іграшками і з кібершкіри.
  3. На комбінованій основі: це мастила на основі води і силікону, або води і масла. Прекрасно живлять і зволожують шкіру, а також забезпечують більш тривале ковзання, ніж, наприклад, на водній основі.

Переходьте в каталог магазину «КрейзіЛав», придбайте лубриканти з улюбленими ароматами і кайфуйте від нових відчуттів і яскравих оргазмів!