Чоловічі ерогенні зони картинка

Неофіційні ерогенні зони у жінок ми розглянули, а що на рахунок чоловіків? Виявляється, не тільки жіноче тіло — це суцільна ерогенна зона, але і чоловіче теж.

 

Буде не зайвим нагадати, що ерогенні зони — це ділянки шкіри або слизової на тілі чоловіка, при массажуванні яких виникає сексуальне збудження і/або оргазм.

 

А саме слово «ерогенних» походить від грецького слова «ерос» — любов, уособлення любові і сексуальності. Тобто ерогенні зони — це ті точки, зони на тілі, які мають вищу чутливість, в порівнянні з іншими ділянками тіла, і які дарують нам любов і задоволення.

 

Основні зони насолоди у чоловіків ми знаємо: статеві органи (головка, вуздечка, стовбур статевого члена, а також мошонка, простата). А зараз розглянемо додаткові, ті про які жінки часто забувають.

 

Чутливі частини тіла у чоловіків:

1. Голова

Для початку потрібно відзначити зорове сприйняття, адже ми пам'ятаємо, що чоловіки люблять очима.

 

Дуже часто для того, щоб вашого чоловіка «завести», потрібно просто правильно виглядати або зайняти правильну позу. І для кожного чоловіка — це свій вигляд і своя поза. Комусь потрібно, щоб дівчина вологою і напівоголеною вийшла з ванної кімнати, а комусь достатньо, коли дівчина стане на карачки, щоб помити підлогу. :-)

 

Волосся теж є частиною прелюдії. Чоловікові сподобається, якщо ви запустите свої пальчики йому в шевелюру (якщо вона є) під час близькості, або просто в перебігу дня або навіть за кермом. Однозначно це буде приємно.

 

Ну і улоговинка на задній частині голови також хоче, щоб її трохи погладили, приголубили.

 

2. Губи

Як і для жінок, так і для чоловіків, губи є ерогенних органом. У цій зоні мільярд нервових закінчень, при активації яких деякі чоловіки навіть можуть випробувати оргазм. І це тільки завдяки поцілую.

 

А ще приділіть пильну увагу точці під нижньою губою — тут теж багато нервових закінчень.

 

3. Надбрівні дуги

Так, для деяких чоловіків кайф вже те, коли дівчина стимулює область над бровами. Хто знає, може і ваш чоловік з таких. Пробуйте!

 

4. Вуха

Їх можна не тільки цілувати, покусувати, а й ще шепотіти різні пристойності і непристойності.

 

5. Соски

Комусь лоскітно, а комусь дуже хвилююче і дуже приємно.

 

6. Біла лінія живота

Це лінія, яка проходить уздовж живота посередині. Не забудьте приголубити і цю ерогенну зону.


7. Низ живота — область між пупком і лобком

Ну дуже чутлива ерогенна область, просто спробуйте неспішно її поцілувати, попестити, лизнути, покусати ... Ммм, міць його ерекції здивує!


8. Руки

Пальчики, внутрішня сторона ліктя — це ті ерогенні ділянки тіла, які безперечно варто випробувати. Погладжування, розминання, поцілунки приведуть до захоплення.

 

9. Ноги (особливо великий палець, ступні, підколінні ділянки, внутрішня частина стегна)

На ступнях є також безліч нервових закінчень, а ще там є одна чарівна точка (під назвою «вируючий струмок»), яка здатна викликати сексуальне бажання. Знаходиться це точка між подушечками великого і «вказівного» пальців його ноги. Спочатку потрібно ноги розігріти, розтерти, а потім акуратно натиснути на зазначену точку.


Великий палець ноги дуже загадкова ерогенна точка. Багато дівчат відзначають, що стимуляція саме цієї точки зводить чоловіків з розуму від задоволення.


10. Спина

Це те місце, яке можна масажувати не тільки руками, але навіть і всієї собою, цілуйте, гладьте, злегка подряпайте, пестіть своїм волоссям ... Такі дії точно подіють і налаштують на потрібний лад. Особливо потрібно приділити увагу місцю між лопатками і крижів.

 

11. Сідниці, куприк

Попа також любить, коли її погладжують, ніжно ляскають, покусують, стискають, легенько дряпають, пощипують...

 

12. Промежина

Її ще називають «містком кохання», точкою на мільйон — це область між мошонкою і анусом. Будь-які маніпуляції в цій зоні принесуть масу задоволень — можна гладити, цілувати, масажувати, натискати... Головне не перестаратися.

 

Деякі сексологи стверджують, що стимуляція точки, рівно посередині промежини, є непрямою стимуляцією простати. Якщо чоловік не готовий до прямого масажу, пробуйте такий варіант.

 

Під час дослідження тіла свого чоловіка, можете використовувати практично все своє тіло і підручні засоби: руки, ноги, груди, попу, волосся, губи, язик, нігті і зубки, а також масла, пір'ячко, збуджуючі засоби, інтимні іграшки, пудру, карамель для тіла. І це принесе задоволення не тільки йому, але і їй.

 

Та жінка, яка наважиться на подорож по пошуку ерогенних точок на тілі свого чоловіка, вже точно надовго залишиться в його пам'яті, а можливо і назавжди.

 

І, звичайно, не забувайте, що ерогенні зони у чоловіків, як і у жінок, у кожного свої і їх потрібно відшукати для кожної конкретної людини. Для одного партнера може спрацювати одна точка, а для іншого зовсім інша. Не потрібно турбуватися, краще не припиняйте свою подорож!

 

Переходьте в наш каталог інтимних товарів і вибирайте, чим хочете порадувати свого чоловіка!