Для тих, хто тільки починає свій шлях пізнання глибокої і цікавої інтимної сфери, можуть бути незрозумілі деякі слова, назви товарів. Ця стаття трохи допоможе розставити все на свої місця.

Незвичайні назви в сфері інтимних нарядів

еротичне боді (картинка)

Боді (або комбідрес) — це вид облягаючої жіночої нижньої білизни — комплект із сполучених майки (або гольфу з довгим рукавом, блузки з коміром і без) і трусиків, що нагадує купальник. Особливістю цього одягу є застібки в паху (липучки, гачки, гудзики).

Увійшов в моду цей вид білизни, в далеких 80-х роках минулого століття. Був популярним не тільки у жінок, але і у чоловіків. Також на сьогодні нам всім відомий дитячий вид цього одягу, який дуже зручний при заміні памперсів.

Довгий час боді не відносилось до еротичних нарядів (використовувалося, як спортивний одяг, поєднувалося зі спідницями, брюками, як офісний).

Сьогодні ж боді це сексуальний вигляд білизни, який має різні ефекти. Наприклад, якщо боді суцільне, закрите, то Вас порадує стягуючий ефект, який зробить лінії Вашого силуету ідеальними. Таке боді підійде для будь-якої фігури.

А ось модель з відкритим животиком, підійде для худеньких з маленькими грудьми, так як візуально збільшує груди.

Схожими з боді є монокіні і тедді.

 

сексуальне монокіні (картинка)

Монокіні — це вид купальника, який сильно оголює груди або зовсім їх не прикриває. Спочатку монокіні увійшли в пляжну моду, а потім добралися і до білизняної. Завдяки сучасним матеріалам і різноманітності моделей, монокіні підійде на будь-яку фігуру. Але, все ж зверніть увагу: якщо Ви володарка великих грудей, вибирайте монокіні з широкими бретелями; щільна чашка підійде для невеликих грудей, а асиметрія і широка смуга від ліфа до трусиків допоможе приховати невеликий животик.

 

сексуальний купальник тедді з вирізом (картинка)

Тедді — це вид мереживного купальника (ліф і трусики, з'єднані між собою), який має вирізи з боків, на животі та спині. У еротичну сферу тедді увірвалися в 90-х. Цей вид білизни не підходить для офісу, а все більше для спальні. Тедді можуть бути прикрашені рюшами, мереживом, камінням і т.д.

 

 

еротичний бодістокінг (картинка)

Бодістокінг (або кетсьюіт) — фактично це еротичний комбінезон, що складається з боді і колготок, який щільно обтягує тіло, підкреслюючи всі сексуальні вигини. Може бути виготовлений зі шкіри, латексу, еластану, а також з трикотажної сітки. У еротичних моделях часто найінтимніші місця залишаються відкритими.

 

еротичний корсет (картинка)

Корсет — це, можна сказати, древній предмет одягу, в вигляді щільного широкого поясу, який призначений для втягування талії, грудної клітки, живота, щоб створити по істині ідеальні пропорції тіла.

Сьогодні ж є еротичні моделі, які складаються не тільки з поясу, але мають і ліф, щоб створити більш цілісний образ. Здебільшого, корсет фіксується за допомогою шнурівки попереду або позаду, і навіть з допомогою гачків і ґудзиків. Корсет може бути виготовлений з щільної і м'якої тканини, а також з їх комбінацій. Прикрашається бантиками, стрічками, мереживом, прозорими вставками.

 

 

еротичний пеньюар (картинка)

Пеньюар — це ще один вид жіночої нижньої білизни, простіше кажучи та ж нічна сорочка, тільки більш сексуальна. Виготовляється в основному з прозорого матеріалу, а також з шовку, шифону, мусліну. Еротичні моделі відрізняються більш відкритими частинами тіла, прозорими вставками і вирізами.

 

Незвичайні поняття в інтимних аксесуарах і прикрасах

мітенки еротичні (картинка)

Мі́тенки (или міте́нки) — це звичайні перчатки, тільки без пальців. Утримуються на руці за допомогою пластичного матеріалу або перемичок між пальцями. Спочатку мітенки використовувалися для захисту від холоду рук, коли потрібно було працювати пальцями. Але з 18 століття цей аксесуар увійшов в моду.

Еротичний варіант цих перчаток, виконаний в основному з панчішного матеріалу, виступає, як естетичний предмет одягу, який вже не несе практичну функцію. Можуть бути як короткі, так і доходити аж до ліктя.

 

чокер еротичний (картинка)

Чокер — це прикраса на шию у вигляді намиста, нашийника, браслета. Має регулятори розміру. Виготовляється зі шкіри, пластмаси, оксамиту, атласу, дорогоцінних металів і каменів, а також з ракушок, кістки і дерева. Прикрашається різними вставками — шнурівкою, кільцями, замочками, сердечками, ланцюжками.

 

гартер для ніг (картинка)

Гартер — це той же чокер, тільки для ніг, який робить на них акцент. Одягається на стегна і гомілки. Виготовляється зі шкіри та текстилю. Гартер також прийшов до нас з минулого — з 19 століття. Правда тоді це була не прикраса, а спеціальні ремені, які утримували високі шкарпетки.

 

 

портупея (картинка)

Портупея — (з французького porter — «носити» і épée — «меч») — в 18 столітті це була частина військового спорядження для носіння зброї. Виготовляється зі шкіри.
Сьогодні ж це прикраса, модна деталь, яка додасть оригінальності і незабутності Вашому образу. Портупея допоможе перетворити звичайну блузку в сексуальний наряд, а просту сукню в вечірнє вбрання.

 

 

пестіс стікіні для сосків (картинка)

Пестіс або стікіні (з англійської to stick «прилипати; наклеювати» + бікіні) — це силіконовий захист сосків від УФ, під час засмаги або приховування сосків у відвертих нарядах. Стікіні — це медичний термін.

У еротичній же сфері пестіс — це прикраса для сосків у вигляді різних фігур (сердечок, зірочок, з пушком, бантиками, кистями, кристалами і т.д.). Не мають запаху, не викликають алергії, приклеюються за допомогою спеціального клею, безпечного для здоров'я. Можна використовувати багато разів.

Цей невеликий перелік понять допоможе Вам бути впевненіше в собі в розмовах з подружками на інтимну тему або вразити знаннями свого коханого.

 

Всі ці сексуальні наряди та прикраси Ви можете знайти в розділі Еротична білизна нашого онлайн секс шопа CrazyLove.