як вибрати інтимні іграшки (картинка)

Ви вже знаєте, що іграшки для сексу — це цікаво, корисно, захоплююче, різноманітно і т.д. Для досвідчених користувачів не складе труднощів підібрати собі щось новеньке. Але, у людини, яка вперше зважилася пірнути в цю сексуальну безодню, обов'язково виникне питання «з чого ж мені почати», «що спробувати» і «що мені підійде, як новачкові»... Давайте спробуємо розібратися.

 

З чого ж почати. Виявляється, все простіше, ніж може здаватися. Для початку потрібно визначиться чи будете Ви використовувати секс іграшки на самоті або в парі, який вид стимуляції хочете спробувати: вагінальну, анальну, кліторальну або змішану.

 

Секс іграшки для вагінальної стимуляції

Призначені для того, щоб розворушити внутрішні нервові закінчення. Дуже часто вони виготовляються в вигнутій формі, для того, щоб стимулювати точку G. Але, Ви повинні розуміти, що це не відбувається миттєво. Вам будуть потрібні тренування, експерименти з позами, натиском, рухами, силою вібрації.

вібратор для точки G Satisfyer Vibes Charming Smile (картинка)

Секс іграшки для анальної стимуляції

Призначені для підготовки до анального проникнення. Найпоширеніші — це анальні пробки, які використовуються як жінками, так і чоловіками. Крім цього, анальні пробки використовуються під час сексу (таким чином вхід у піхву жінки стає вужче, а насолода чоловіка яскравіша).

 

Почати можна з анальної пробкою з кристалом:

анальна пробка з кристалом Diogol Anni R Clover Purple 30мм (картинка)

Секс іграшки для кліторальної стимуляції

вакуумний кліторальний стимулятор Womanizer Liberty Blue (картинка)

Призначені, частіше за все не тільки для клітора, а й інших зовнішніх ерогенних зон. Кліторальних стимуляторів є багато:

  • у вигляді метелика, при цьому твої ручки вільні для інших занять;
  • вібратори на палець, робить пальчики партнера вібруючими для дуже цікавих занять;
  • дуже популярний Womanizer, який діє безконтактно, доставляючи множинні оргазми.

 

 

Секс іграшки для змішаної стимуляції

Призначені для задіяння декількох ерогенних зон, що збільшує ймовірність досягти неймовірного оргазму. Найпопулярніші вібратори-кролики (Rabbit-вібратори):

вібратор-кролик з сенсорним управлінням Touch by SWAN Duo фіолетовий (картинка)

В каталозі секс шопа КрейзіЛав ви можете вибрати

Сьогодні секс іграшки рясніють красою і своєю різноманітністю від реальних розмірів, до міні іграшок, які поміщаються в будь-якій сумочці або руці. Так як технології не стоять на місці, то вже є девайси, які управляються за допомогою телефону, що дає можливість грати в парі за довго до «особистої зустрічі тіл».

 

Звичайно, перший вибір своєї сексуальної іграшки дуже важливий і хвилюючий, можна про щось не подумати, а спробувати перед покупкою інтим іграшки на жаль, не можна. Тому, зверніть увагу на матеріал, якість, кількість вібро режимів, а також спосіб і час зарядки. Природно секс іграшки з вбудованим акумулятором, який можна знову зарядити вигідніші.

 

Вибирайте, пробуйте і насолоджуйтеся!