Серед такого різноманіття інтимних мастил розбігаються очі і стає зовсім незрозуміло «А що ж мені треба? З чого почати?". Ось на ці питання ми сьогодні знайдемо відповіді. Дуже часто пари орієнтуються просто на ціну або зовнішній вигляд, але це в корені не вірно. Адже можна якось розчаруватися і позбавити себе комфорту і максимального задоволення.

Отже, щоб звузити пошук, і полегшити вибір вам потрібно відповісти на деякі питання.

 

6 питань, які допоможуть визначитися з вибором

  1. Для якого виду сексу вам потрібна змазка? Існують вагінальні, анальні, оральні змазки, а також змазки для секс іграшок.

Відразу хочеться відзначити, що не потрібно економити і намагатися на початковому етапі вибрати щось універсальне, що для всього підходить. Адже можна заплатити більше, а в результаті не використовувати жодного разу, так як цей лубрикант не підійде саме вам. Краще підібрати спеціальний засіб з конкретним призначенням. Погодьтеся, що різні види сексу потребують різних ефектів і повинні володіти трохи іншими властивостями.

Вагінальні змазки забезпечать зволоження і гарне ковзання під час статевого акту. Вони максимально схожі на природну жіночу змазку, забезпечать комфорт, не порушать мікрофлору і допомагають захистити слизову.

Анальні лубриканти призначені для анальних ігор, так як в цьому випадку природного мастила немає взагалі. Саме це змащення повинна захистити від мікротравм, забезпечити достатнє зволоження і тривалий ковзання під час анального проникнення.

Оральні змазки допомагають зробити процес оральних ласк максимально цікавим, приємним і смачним. Існує безліч смаків, ароматів і ефектів.

Є окрема група мастил для комфортного масажу або мастурбації. Дуже часто вагінальні або анальні мастила підходять і для використання з іграшками, але все ж виробники створюють свої змазки під свої іграшки.

  1. На якій основі ви б хотіли взяти змазку? Є водна основа — максимально універсальна, силіконова — для більш тривалого ковзання, стійка до води, особливо підходить для анального інтиму, а також на комбінованій основі, наприклад, на водно-силіконовій, або водно-масляній основі для додаткового живлення шкіри або більш тривалого ефекту .

Якщо не хочеться морочитися, то тоді потрібно вибирати з водних змазок, так як вони універсальні і підходять і для іграшок, і для статевого акту, і не псують презерватив. А якщо хочеться побалувати себе і в воді, тоді варто звернути увагу на силіконові лубриканти. Вибір основи залежить від планованих умов використання і бажань пари.

  1. Чи подобається вам додатковий запах? Є безліч ароматів (полуниця з шампанським, персик, вишня, шоколад, червоні фрукти, лісові ягоди і т.д.), які можуть як збуджувати, розбурхувати уяву, так і дратувати, якщо вони вам не подобаються. Якщо ви не впевнені щодо аромату, на початку краще взяти без запаху.
  2. Чи хочеться вам випробувати додаткові ефекти? Чого ви ще чекаєте від змазки? Якщо вас цікавить просто ковзання і комфорт, то зверніть увагу на змащення без додаткових ефектів. Ну, а якщо вам хочеться відчути додаткове збудження, розслаблення, охолодження, зігрівання або хочеться продовжити статевий акт, тоді дивіться на ефекти.
  3. Чи є у вас схильність до алергій? Якщо ви знаєте, що у вас є така схильність, то обов'язково звертайте увагу на склад змазки. У цьому випадку кращим варіантом буде лубрикант на натуральній водній основі без додаткових ефектів. І як було сказано вище використовуйте спеціальні змазки для кожного виду інтиму.
  4. Як часто ви займаєтеся сексом? Від цього залежить обсяг флакона, який вам потрібен. Якщо у вас насичене і часте сексуальне життя, тоді варто вибирати флакони побільше. В іншому випадку, зупиніть свій вибір на невеликих об'ємах, так як термін придатності закінчиться швидше, ніж ви зможете використовувати весь лубрикант (термін придатності зазвичай вказано на упаковці або флаконі).

Кожна людина — це інший світ, ми індивідуальні, тому єдиного правильного рішення для всіх немає. Звертайте увагу на деталі і тоді не помилитеся з вибором.

На нашому сайті crazylove.com.ua ви знайдете якісні і різноманітні змазки для максимального задоволення обох партнерів! Заходьте в розділ «Лубріканти», використовуйте фільтри характеристик для зручності і вибирайте те, що вам потрібно.