У порівнянні з металевими кульками, які мають безліч негативних наслідків (починаючи з попадання інфекції в фалос та закінчуючи слабкою еректильною функцією), існують перевірені безболісні методи – використання гіалуронової кислоти або власної жирової тканини. Використання кульок та інших імплантів вже давно в минулому через високі ризики їх відторгнення, можливого зсуву або запалення м'яких тканин чоловічого статевого органу.

 

Збільшення статевого члену за допомогою гіалуронової кислоти

Цей спосіб збільшення члену вважається вельми популярним, сучасним і менш травматичним порівняно з усіма вищезгаданими методами. Такий спосіб відмінно підходить чоловікам, які бажають збільшити власний статевий орган, не вдаючись до хірургічного втручання.

Ін'єкції за допомогою гіалуронової кислоти відносяться до списку методів постійного збільшення члену. Гіалуронова кислота вважається натуральним продуктом, який в невеликих кількостях є в людському організмі (входить до складу сполучної, епітеліальної та нервової тканини).

Застосовуючи даний метод вдається домогтися таких результатів — збільшити товщину стовбура або збільшити головку члену. Детальніше про збільшення члена гіалуроновою кислотою переглядайте тут

 

Переваги використання гіалуронової кислоти:

  • відсутність термінової госпіталізації пацієнта;
  • введення препарату здійснюється під місцевою анестезією протягом 30-40 хвилин;
  • відсутність тривалого періоду реабілітації (при комбінованій пластиці довжина + товщина відмова від сексуальних контактів до 6 тижнів).

Недолік такого методу тільки один: з плином часу гіалуронова кислота здатна розсмоктуватися, що призводить до поступової зміни товщини (довжини) — повернення початкових форм і розмірів. Тому по закінченню 7-18 місяців потрібно провести повторне введення препарату.

 

Ліпофілінг

Ліпофілінг або збільшення аутожиру — ще одна популярна процедура для збільшення чоловічого статевого органу. Цей спосіб відмінно підходить тим чоловікам, які виступають проти введення під шкіру синтетичних матеріалів.

В такому випадку збільшення відбувається за рахунок використання власної жирової тканини пацієнта, яку беруть з різних частин тіла.

У список переваг входять:

  • відсутність шкоди для здоров'я пацієнта;
  • сталість результату (незважаючи на те, що частина жиру з плином часу розсмоктується в організмі, більша кількість благополучно приживається).

З мінусів відзначають ймовірність нерівномірного розподілу жиру по всій довжині члену. Однак такі ризики виникають, якщо звертатися за допомогою до некваліфікованих фахівців.

Останнім часом також активно практикують використання ін'єкцій стовбурових клітин (беруться з власного тіла пацієнта) і збільшення статевого органу за допомогою аллодермального трансплантату Neo (використовується безклітинна дерма людського походження). Процес реабілітації здійснюється протягом 4 тижнів. Однак пацієнту потрібно провести в лікарні 1 ніч.

Читайте також статтю "Як збільшити член в домашніх умовах"